За Вас

Знаем, че да произвеждаш или търгуваш с храни е голямо предизвикателство. Това е традиция, тенденция, естетика, технология, маркетинг, комуникация и още много. Захващайки се с всичко това, със сигурност има въпроси, които могат да доведат до объркване:

Имам идея, от къде да започна?
Къде да ида за регистрация и колко време ще отнеме това?
Как да избера обекта си?
Кои органи ще ме контролират?
Какво се изисква като документация? Ще се справя ли с нея?
Какво оборудване му е нужно?

Ние минаваме ежедневно по този път и сме сформирали екип, който да даде отговор на всички тези въпроси, както и на много други.
Защо го правим? Макар, че според икономиката бизнесът с храни е лека промишленост, всъщност тази дейност изобщо не е „лека“. Даваме светлина по този път и искаме България да е място, където хората да сбъдват мечтите си, а това става, когато всички правим точно това, в което сме добри и ни носи удоволствие. С Рубиком развиваш идеята си, свързана с производство или продажба на храни и получаваш ясна и точна информация за стъпките на процедурата. Правейки това, работата ни носи удовлетворение и надежда за повече и все по- качествени български продукти на българския и световния пазар.

Кои сме тези ентусиасти?

Богдана– създател на екипа на Рубиком насочен към безопасността на храните. Това е “food person”-а на екипа ни. Завършила е УХТ и още като студент работи в обекти за производство на храни. От тогава до сега преминава през различни позиции в сектора с храни- технолог, отговорник качество и безопасност, консултант, собственик на производствен обект. Фокусира вниманието си върху качеството на обслужване и добрите идеи. Интересува се от йога и силата на билките.

Добромира– без съмнение, Доби е юристът в България, регистрирал най- много обекти за производство и търговия с храни. Ако имате въпроси свързани с откриване на фирма, счетоводство или юридически казус, това е човекът в екипа ни. Бърз и проницателен ум, съчетан с креативност- нещо толкова рядко срещано в юристите. Обича да пътува, особено в Италия.

Калоян– второ поколение експерт в безопасност на храните, съчетал опит и знания в едно. Опита му в производствени обекти за месни и млечни продукти го прави нашия фаворит при консултация на обекти от този тип. Изчерпателен при въпроси, търпелив- перфектния консултант.

Валентин– организатор на дейностите в екипа ни. Прагматичен и комуникативен, Вальо може с лекота да вземе няколко задачи, да ги свърши и да му остане време за разходка в планината. Как го прави, продължаваме да търсим тайната му?

Елена– това е докторът ни. Като бивш служител на Агенцията по храните, Ели познава в най- финни подробности материята, както на теория, така на практика. С лекота решава заплетени казуси както на регистрирани обекти, така и на тези, които тепърва отварят своя магазин, склад, ресторант или производство. Великолепен слaдкар е и често ни го доказва.

Ако имаш въпроси към нас, свържи се тук.

Mobile  +359 888 397 413

Рубиком ООД.