Добре дошли в електронната система за онлайн обучение на Рубиком ООД.

За да видите материалите за курсовете, за които сте записани е необходимо да се регистрирате и влезете в акаунта си с потребителското име и парола, заедно с достъп до курса, предоставен от Рубиком ООД.

Всички новини, учебни материали, тестове и друга информация, свързана с обучението, ще откриете в своя профил.

Ако все още не сте се регистрирали и искате да завършите курс онлайн, можете да го направите сега. След регистрацията в онлайн платформата, Вие ще получите информация за курса на посочения от вас e-mail.

След успешно завършване на онлайн курс по HACCP, Вие ще получите сертификат за обучение.

В момента, можете да се запишете за HACCP обучение. В случай, че имате въпроси, не се колебайте да ни потърсите на телефон: 0878 818 833 или 0877 141 477  

Регистрация

Практически примери
0%
Време за завършване на курса от 2 часа до ∞
0%

4 мита, поради които хората отлагат online обучение

От дългогодишната ни практика установихме, че хората предпочитат да научат нещо конкретно и бързо, отколкото да отделят продължително време за теми, които са далечни, от това, което търсят като знания. Има 4 типа бариери, които са поставени пред хората, когато стане дума за online HACCP обучение. Ще ги споделим с вас, а тези, които смятат, че нямат такива, могат за започнат обучението си веднага.


Мит 1- Курсът трябва да е сложен и присъствен

Online обученията са бъдещето и ние използваме технологиите за да представим възможността за учене, независимо от местоположението ви. Ако  мислите, че за да придобиете знания трябва да участвате в сложен и помпозен курс се лъжете. Online курсът ще ви даде уменията за работа с HACCP документацията, които всеки начинаещ може да развие занапред.


Мит 2- Трябва да си го можеш

Ако мислите, че безопасността на храните трябва да ви се отдава и че познанията са вродени- грешите. Способността за учене се притежава от всеки човек и трябва да се отглежда и насърчава. Положите ли усилия, със сигурност ще придобиете нужните HACCP познания.


Мит 3- Трябва да отделите много време

В забързания ни живот имаме твърде малко свободно време. Ако гледате на HACCP обучението като на курс, за който трябва да имате много свободно време, може би ще го отлагате постоянно.  В нашата online платформа вие определяте кога и по колко ще учите и можете да го завършите независимо къде се намирате, по всяко време на денонощието. След края на последния модул, вие веднага можете да изтеглите сертификат за завършено обучение.


Мит 4- Няма да разбера нищо от този online курс

Това е предварителен неуспех, както тук в обучението, така и навсякъде. Модулите в системата са представени възможно най- достъпно, така, че информацията ще бъде разбрана от всеки начинаещ в сферата на безопасността на храните. Има теория, карета- казуси с решенията им и тестове с практическа насоченост, които взаимно се допълват. Освен това, при въпроси или за допълнителна информация винаги можете да ни питате- по e-mail, Skype или телефон.

След като ви запознахме с митовете пред старта на online курса, извода е, че единственото, което стои между вас и обучението е готовността да започнете сега. Поставете си реалистична цел- да се обучите в основните принципи на HACCP и работа с документацията. Тогава вашият прогрес в сферата на безопасността на храните и HACCP е гарантиран.